Analyse en behandeling van het 6S-EU van Generies.

Om te beginnen

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair? Hun functies variëren van het monitoren van conditie, gezondheid, het berekenen van het aantal stappen, maar ook het meten van verbrande calorieën, of slaappatronen.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is 6S-EU waard? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 Onze tests hebben aangetoond dat 6S-EU een van de minst interessante modellen is als we een gezondheidsfollow-up willen hebben. Het is duidelijk niet ontworpen om een instrument te zijn voor het monitoren van uw fysieke conditie.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Generies worden geproduceerd; en deze 6S-EU is daarop geen uitzondering. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 U zult dus een acclimatiseringsfase moeten doorlopen op de interface voordat u volledig gebruik kunt maken van dit horloge.
 Dit model heeft geen slaapmeting.
 De 6S-EU heeft helaas geen onderdelen van het accelerometertype. Het is onmogelijk om te weten hoeveel calorieën je elke dag verbrandt.
 Voor degenen die regelmatig hun pols moeten nemen, of hun hartslag moeten volgen, is dit horloge verboden, omdat het geen PPG (fotoplethysmografie) heeft.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Toegewijd voor dagelijks gebruik 

Heb je een slim horloge nodig? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Dit is precies wat de test van de 6S-EU laat zien.
 Als het gaat om het dagelijks leven, laat Generies dit model toe om aan de top van de ranglijst te staan. Je gaat je zelfs afvragen hoe je het eerder deed, toen je het niet had.
 Het is een van de modellen met een krachtige batterij, 600 mAh, die tot de beste behoort.
 Een van de kenmerken die sporters zullen bevallen is de aanwezigheid van GPS. Sommige gebruikers zullen het nooit gebruiken. De tegenhanger van de activering van deze modus zal zijn dat de levensduur van de batterij minder zal zijn.
 Voor het geval u vergeet uw horloge uit te doen terwijl u een douche neemt, geen probleem. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. Bij het duiken in het aquarium bleek dat het nog steeds goed werkte.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 Tot slot, ook al is het niet essentieel, zouden we het op prijs hebben gesteld om naar muziek te kunnen luisteren. Dat was hier niet gepland.
 

De smartwatch ontworpen voor sport 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Deze tool maakt het mogelijk om de voordelen van conventionele producten te combineren in een klein formaat en kan worden aangesloten op andere apparaten zoals uw telefoon of laptop. Wij leggen uit wat 6S-EU voor u kan doen.
 Generies voldoet aan de behoeften van veel fysiek actieve gebruikers. Het volgt in real time de gegevens met betrekking tot uw sportactiviteit. Het is een eenvoudig hulpmiddel voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 De batterij heeft een van de beste autonomies met 600 mAh op de batterij.
 Het omvat GPS-tracking. Hierdoor kunt u gemakkelijk navigeren, zelfs als u op reis bent.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. Dit betekent echter een veel langere levensduur van de batterij.
 
Aan de muziekkant is het ook belangrijk om te specificeren dat dit horloge geen muziek toelaat. 

Een aangesloten horloge waarmee toepassingen 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Dit model is qua toepassingen niet goed geplaatst. 
Door het eigen besturingssysteem kunt u geen andere toepassingen toevoegen aan dit aangesloten horloge. U moet ervoor zorgen dat de standaard geïnstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 Aan de batterijzijde is hij met zijn 600 mAh erg krachtig. Laatste punt over het toevoegen van nieuwe toepassingen: het is gewoonweg niet mogelijk op dit horloge. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

6S-EU, de juiste keuze voor het juiste gebruik 

Aan het einde van onze tests kunnen we alleen maar concluderen dat dit horloge overeenkomt met een instapproduct. Aan de andere kant weet u dat het met een zeer aantrekkelijke prijs een eenvoudige keuze kan zijn.
 Uiteindelijk is hier een sterk punt over dit model:
 – Het dagelijks gebruik
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen