Analyse en behandeling van het 655340 van Little tikes.

Als preambule van deze test

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– Het dagelijks gebruik
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Een horloge aangesloten voor de gezondheid 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 Na onze tests laat deze 655340 een lage score zien voor gezond gebruik. Het is duidelijk niet ontworpen om een instrument te zijn voor het monitoren van uw fysieke conditie.

 Het belangrijkste nadeel van dit horloge is nog steeds het besturingssysteem dat door Little tikes wordt geproduceerd. Het zal nodig zijn om te wennen aan de interface voordat u optimaal gebruik kunt maken van uw horloge. Dit is een andere omgeving dan wat we gewend zijn te zien.
 Pas na een korte week kunt u genieten van de verschillende functies.
 Dit model heeft geen slaapmeting.
 Dit horloge is niet uitgerust met een versnellingsmeter. Het is onmogelijk om te weten hoeveel calorieën je elke dag verbrandt.
 Het horloge heeft geen PPG type hartslagsensor.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Elke dag de juiste keuze? 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Voor de 655340 is dit wat u kunt verwachten.
 Little tikes heeft een goedkoop model ontworpen dat misschien niet aan al uw behoeften voldoet. Het is een van de slechtste modellen die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn.
 Dit model heeft geen GPS. Het staat niet op dit horloge.
 Belangrijk punt met betrekking tot de waterdichtheid, de fabrikant garandeert niet dat het waterbestendig is.
 Little tikes heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Er is geen draadloze oplaadfunctie voor de batterij.
 Met een intuïtief touchscreen heeft u toegang tot de verschillende functies van het horloge. Het is nogal zwaar, 58 gram, in vergelijking met andere horloges. Het kan een ongemak zijn als je het lange tijd draagt.
 U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Tot slot, ook al is het niet essentieel, zouden we het op prijs hebben gesteld om naar muziek te kunnen luisteren. De fabrikant achtte het niet nodig om het in te voegen.
 

Een aangesloten horloge voor sport 

Een aangesloten horloge is voor iedereen, wat betekent dat je geen extreme loper of jogger hoeft te zijn om het te gebruiken. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Wij leggen uit wat 655340 voor u kan doen.
 Sporters zullen geen interesse vinden in dit nieuwe product. Geïnstalleerde applicaties houden geen gegevens of statistieken bij.
 Wat betreft het gewicht is hij vrij laag in het klassement; met zijn 58 gram is hij een van de zwaarste smartwatches.
 In tegenstelling tot sommige concurrerende modellen bevat dit horloge geen GPS. Alleen de koppeling tussen telefoon en horloge zal in staat zijn om de positie of de afgelegde afstand bij te houden.
 Door de onmogelijkheid om een SIM te gebruiken, zult u uw smartphone of wifi moeten gebruiken om verbinding te maken. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 
Aan de muziekkant is het ook belangrijk om te specificeren dat dit horloge geen muziek toelaat. 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Meestal moet u zich tevreden stellen met de applicaties die standaard op deze smartwatch zijn geïnstalleerd. 
Dit horloge werkt met een specifiek besturingssysteem, waardoor het onmogelijk is om nieuwe toepassingen toe te voegen. U moet ervoor zorgen dat de standaard geïnstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 Het behoort tot de categorie van de vrij zware horloges: 58 gram.
 Tot slot, wat betreft de installatie van nieuwe toepassingen, zal dit niet worden besproken op dit aangesloten horloge. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

De 655340 – in een notendop 

Aan het einde van onze tests kunnen we alleen maar concluderen dat dit horloge overeenkomt met een instapproduct. Aan de andere kant weet u dat het met een zeer aantrekkelijke prijs een eenvoudige keuze kan zijn.
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen