Analyse en behandeling van het 556 van Fkant.

Als inleiding op deze analyse

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair? Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– De grootte van zijn scherm
– Zijn gewicht/grootte
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

556, de juiste keuze voor een gezond gebruik? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 Het is duidelijk dat de 556 een van de best mogelijke keuzes is. Het is een van de beste horloges voor gezondheidsmonitoring.

 Het belangrijkste verschil met de bekende horloges is dat het niet werkt onder Wear OS (Android) of Watch OS (Apple). Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 U zult dus een acclimatiseringsfase moeten doorlopen op de interface voordat u volledig gebruik kunt maken van dit horloge.
 Voor diegenen wiens slaapcontrole een prioriteit is, is dit horloge interessant. Het is mogelijk om het te analyseren aan de hand van parameters zoals geluid of beweging ’s nachts. Uit alle testen die we hebben kunnen doen, blijkt dat dit model het beste scoort op het gebied van gezondheidsmonitoring.
 Er is geen versnellingsmeter op dit model horloge aangesloten. Het zal daarom voor u onmogelijk zijn om het aantal stappen dat u in de loop van de dag neemt te meten.
 Het kan uw hartslag en bewegingen monitoren en deze gegevens vervolgens doorsturen naar de bijbehorende applicatie.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Elke dag de juiste keuze? 

Heb je een slim horloge nodig? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Dit is precies wat de test van de 556 laat zien.
 Met dit model biedt Fkant een interessant product. Dit horloge informeert u en geeft advies.
 Dit model heeft geen GPS. U kunt vele andere horloges vinden voor dezelfde prijs, met een GPS inbegrepen.
 Merk op dat het een waterdichtheidscertificaat heeft. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. Dus we hebben hem een paar minuten onder water gelaten en niets te melden.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Geen draadloze oplaadfunctie op dit model; schade.
 Met een intuïtief touchscreen heeft u toegang tot de verschillende functies van het horloge. Het is zwaarder (102 gram) dan de equivalente horloges in deze reeks. Het kan een ongemak zijn als je het lange tijd draagt.
 Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 Een laatste punt over de kenmerken van dit horloge is de muziekfunctie. De ingebouwde speler zal je dit item nog meer doen waarderen.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. Is 556 een nieuwe elektronische gadget?
 Fkant heeft dit horloge niet echt ontworpen voor gebruikers die fysiek actief zijn. Het is interessant, maar niet voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 Met zijn gewicht van 102 gram is het nog steeds een van de zwaarste horloges.
 In tegenstelling tot sommige concurrerende modellen bevat dit horloge geen GPS. Dit betekent dat u uw smartphone bij uw horloge moet dragen als u uw loop-, fiets- of wandelsessie nauwkeurig wilt volgen.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. In ruil voor dit ongemak heeft u een langere levensduur van de batterij.
 Een ander voordeel van Fkant horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 Een analysefunctie van de verbrande calorieën is op dit model aanwezig.
 
Een leuk detail op dit horloge is dat je naar muziek kunt luisteren. 

Het Fkant horloge: een goede keuze om aan te sluiten? 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. Afgezien van degenen die in het begin zijn geïnstalleerd, is er geen andere keuze.
 Met dit kleine 1.1-inch scherm is het niet eenvoudig om een goed beeld te krijgen van de verstrekte informatie. Het behoort tot de categorie van de vrij zware horloges: 102 gram.
 En als u een applicatie nodig heeft naast de standaard geïnstalleerde applicaties, zult u een ander model moeten gebruiken. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

De 556 – in een notendop 

Aan het einde van onze tests kunnen we alleen maar concluderen dat dit horloge overeenkomt met een instapproduct. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 Hier zijn een paar zwakke punten om op te letten:
 – De grootte van zijn scherm
 – Zijn gewicht/grootte
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen