Analyse en behandeling van het 3457450031 van Lukybirds.

Als inleiding op deze analyse

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 

Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

3457450031, de juiste keuze voor een gezond gebruik? 

Sinds enkele jaren produceert Lukybirds aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 Onze tests hebben aangetoond dat 3457450031 een van de minst interessante modellen is als we een gezondheidsfollow-up willen hebben. Het mag alleen worden gebruikt voor eenvoudige informatiedoeleinden.

 Het belangrijkste nadeel van dit horloge is nog steeds het besturingssysteem dat door Lukybirds wordt geproduceerd. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. Dit is een andere omgeving dan wat we gewend zijn te zien.
 Pas na een korte week kunt u genieten van de verschillende functies.
 In tegenstelling tot veel andere modellen is dit model niet uitgerust met een slaapcontrole.
 De 3457450031 heeft helaas geen onderdelen van het accelerometertype. Een handig apparaat als u de verbrande calorieën gedurende de dag wilt bijhouden.
 Dit model is niet uitgerust met fotoplethysmografie of PPG, wat een nauwkeurige controle van de hartslag mogelijk maakt.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Een aangesloten en praktisch horloge 

Heb je een slim horloge nodig? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze 3457450031 nu te kopen.
 Dit model is goed geplaatst in vergelijking met de huidige smartwatches. Het wordt al snel onderdeel van je dagelijkse leven.
 Een van de kenmerken die sporters en reizigers zullen missen: GPS. Lukybirds vond het niet nodig om het te installeren.
 Voor het geval u vergeet uw horloge uit te doen terwijl u een douche neemt, geen probleem. Door het ontwerp kunt u er mee zwemmen. Bij het duiken in het aquarium bleek dat het nog steeds goed werkte.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Geen draadloze oplaadfunctie op dit model; schade.
 Met een intuïtief touchscreen heeft u toegang tot de verschillende functies van het horloge. Het is een van de zwaarste modellen op de markt met 75 gram. Sommige mensen zullen het op de lange termijn onaangenaam vinden.
 De NFC-optie is niet geïntegreerd in dit aangesloten horloge, wat betekent dat er geen contactloze betaling plaatsvindt.
 Bij regelmatig gebruik zal de afwezigheid van een muziekspeler worden betreurd. Je zult hiervoor een ander horloge moeten kiezen.
 

Het aangesloten horloge dat sporters zal verrukken? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Deze tool maakt het mogelijk om de voordelen van conventionele producten te combineren in een klein formaat en kan worden aangesloten op andere apparaten zoals uw telefoon of laptop. Wij leggen uit wat 3457450031 voor u kan doen.
 Lukybirds heeft dit horloge niet echt ontworpen voor gebruikers die fysiek actief zijn. Zelfs voor de occasionele sporter is dit horloge niet geschikt.
 Wat betreft het gewicht is hij vrij laag in het klassement; met zijn 75 gram is hij een van de zwaarste smartwatches.
 Merk ook op dat dit horloge geen GPS heeft. U zult dus altijd uw smartphone, verbonden met het horloge, moeten meenemen om uw reizen te meten en te bekijken.
 De aanwezigheid van SIM in dit horloge maakt een mobiele verbinding mogelijk. Zo kunt u uw meldingen direct op het horloge ontvangen.
 
Als u echter graag naar uw muziek luistert terwijl u sport, moet u dit horloge vermijden. 

Een aangesloten horloge waarmee toepassingen 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Dit model is qua toepassingen niet goed geplaatst. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 Met een schermafmeting van 1.3 inch zit hij in het gemiddelde. Voor het gewicht, met zijn 75 gram, is het een van de zwaarst verbonden horloges.
 Laatste punt over het toevoegen van nieuwe toepassingen: het is gewoonweg niet mogelijk op dit horloge. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

Hoe zit het met 3457450031? 

Tot slot, dit aangesloten horloge is niet erg technologisch geavanceerd en is zeer eenvoudig te gebruiken. Het is snel, goedkoop en gemakkelijk te vervangen als u ziet dat uw behoefte verandert.
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen