Analyse en behandeling van het 23 van Ancwear.

Om te beginnen

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Schermgrootte
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Onze analyse heeft alle gevallen van gebruik van dit aangesloten horloge geïdentificeerd.
 

Het perfecte horloge voor gezondheidsmonitoring? 

Volgsystemen voor aangesloten horloges zijn zeer geavanceerd geworden en kunnen perfect informatie geven over uw fysieke conditie. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 Onze tests hebben aangetoond dat 23 een van de minst interessante modellen is als we een gezondheidsfollow-up willen hebben. Dat weerhoudt u er op geen enkele manier van om het om esthetische redenen te kopen.

 Het belangrijkste nadeel van dit horloge is nog steeds het besturingssysteem dat door Ancwear wordt geproduceerd. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 Om te weten of u ’s nachts goed rust, is deze 23 een model dat gedetailleerde informatie geeft over de kwaliteit van uw slaap. Het is mogelijk om het te analyseren aan de hand van parameters zoals geluid of beweging ’s nachts. Het horloge houdt uw slaap bij, net als een monitor van waaruit u de resultaten kunt analyseren.
 Er is geen versnellingsmeter op dit model horloge aangesloten. Een apparaat dat zeer nuttig is wanneer u uw bewegingen wilt volgen, zoals het detecteren van een val.
 Met dit model kunt u uw hartslag niet meten.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Een smartwatch voor het dagelijks leven 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de 23 voor u kan doen.
 Dit model behoort tot de top van het assortiment in de hedendaagse smartwatches. Met dit horloge kunt u met alles bezig zijn terwijl u op de hoogte blijft.
 Het heeft een van de beste batterijen, 380 mAh.
 Een afwezige en toch praktische functie, GPS. U kunt vele andere horloges vinden voor dezelfde prijs, met een GPS inbegrepen.
 Wees voorzichtig, dit horloge is niet waterdicht.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Dit horloge is op de ouderwetse manier opgeladen, met de meegeleverde kabel in de verpakking.
 Ondanks interessante functies heeft het horloge geen aanraakscherm. Het is een van de zwaarste modellen op de markt met 92 gram. Het kan een ongemak zijn als je het lange tijd draagt.
 De NFC-optie is niet geïntegreerd in dit aangesloten horloge, wat betekent dat er geen contactloze betaling plaatsvindt.
 Tot slot, en nog steeds voor regelmatig gebruik, heb je hier de muziekfunctie. De ingebouwde speler zal je dit item nog meer doen waarderen.
 

De smartwatch ontworpen voor sport 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Dit is het detail voor de 23.
 Met dit product is Ancwear niet bedoeld voor sporters. Het laat je niet toe om je evolutie te volgen in de sport die je beoefent.
 Wat betreft het gewicht is hij vrij laag in het klassement; met zijn 92 gram is hij een van de zwaarste smartwatches.
 Het heeft een uitstekende autonomie, dankzij zijn 380 mAh-batterij.
 Merk ook op dat dit horloge geen GPS heeft. Met andere woorden, u moet uw smartphone altijd in de synchronisatiemodus hebben om uw bewegingen bij te houden.
 Het horloge werkt met cellulaire technologie. Mobiele connectiviteit biedt niet alleen toegang tot de locatie, maar stelt het apparaat ook in staat om meldingen en waarschuwingen van het netwerk naar uw smartphone op te halen.
 
Een van de interessante kenmerken van dit horloge is de mogelijkheid om naar muziek te luisteren. 

Het horloge en mogelijke toepassingen 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. De originele applicaties zijn voor sommigen misschien niet genoeg, vandaar de interesse om te kiezen voor de applicatie met het meest geschikte OS. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. U moet ervoor zorgen dat de standaard geïnstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 Het is erg prettig om gegevens te lezen die op een van de grootste beschikbare schermen – 1.57 inch – worden weergegeven. Het is een van de relatief zware horloges met een gewicht van 92 gram.
 Aan de batterijzijde is hij met zijn 380 mAh erg krachtig. Laatste punt over het toevoegen van nieuwe toepassingen: het is gewoonweg niet mogelijk op dit horloge. Het blijft echter een eenvoudig en goedkoop product voor basisgebruik.
 

Hoe zit het met 23? 

Aan het einde van onze tests kunnen we alleen maar concluderen dat dit horloge overeenkomt met een instapproduct. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 In een paar woorden, de redenen waarom het behoort tot de topmodellen:
 – Schermgrootte
 – Het dagelijks gebruik
 Hier zijn een paar zwakke punten om op te letten:
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen